18 | 07 | 2018

AdocZ Adviezen

AdocZ servicesAdocZ Adviezen.

 

In elke organisatie zijn er processen die beter zouden kunnen verlopen. Vooral die waarbij documenten aan te pas komen.

Vaak worden ze bij interne audits over het hoofd gezien omdat ze 'te vanzelfsprekend' zijn. Dan kan het interessant zijn om die documentprocessen eens door een andere bril te (laten) bekijken.

AdocZ heeft meer dan 20 jaar ervaring om de minder efficiënte stappen en bijbehorende kosten binnen een proces naar boven te halen. 

 

Wij doen dit op 2 niveau's:

  • op niveau van de afdrukapparatuur (TCO)
    • wij berekenen voor u de kost die de huidige afdrukapparatuur met zich meebrengt (aanschaf, onderhoud,..)
  • op procesniveau (Office Productivity)
    • omdat 90% (!!) van de kost van documenten door de behandeling ervan bepaald wordt en slechts 10% door de machinekost,  is het uiteraard nodig om de minder efficiënte documentprocessen boven water te halen

Aan de hand van de resultaten en de bijbehorende analyse zullen wij u met concrete voorstellen onmiddellijk duidelijk maken dat 'de bril' van AdocZ heel kostenbesparend werkt.

Uiteraard bepaalt u het niveau zelf: als u bvb. einde contract bent met uw huidige hardware leverancier, kan een TCO al snel rendabel zijn. Of u heeft pas nieuwe machines binnengehaald of nog een eind te gaan met uw huidige hardware-leverancier, maar u merkt dat deze niet verder kijkt dan de machine breed is, dan kunt u opteren voor een productiviteitsanalyse van uw documentprocessen.

Neem vrijblijvend contact op met AdocZ.